Pri nehode kamióna, dodávky a dvoch áut sa zranili štyri osoby

01.10.2010 Levoča

Branisko 1. októbra (TASR) - Pri dopravnej nehode štyroch motorových vozidiel, ktorá sa stala vo štvrtok (30.9. ) asi o 20.30 h pred západným portálom tunela Branisko, sa zranili štyria ľudia.
Hasiči museli pri vyslobodzovaní jednej ťažko zranenej osoby použiť hydraulické náradie.
\"Po príchode na miesto udalosti sa zistilo, že ide o nehodu kamióna naloženého drevom, jednej dodávky a dvoch osobných vozidiel. Najvážnejšie zraneným bol vodič osobného vozidla Volkswagen Polo s evidenčným číslom okresu Humenné, \" informoval Jozef Michlík z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Levoči. Dodal, že hasiči z levočskej a behárovskej stanice ho pomocou hydraulického náradia následne z auta vyslobodili. \"S mnohopočetnými ťažkými zraneniami ho transportovali do prešovskej nemocnice, \" pokračoval Michlík.
Ťažko zranený 25-ročný muž je hospitalizovaný na oddelení úrazovej chirurgie. \"Momentálne je v stabilizovanom stave, má zlomeninu stehennej i ramennej kosti a čakajú ho operácie, \" informovala TASR Drahoslava Skopárová z Fakultnej nemocnice J. A. Reimana v Prešove.
 

Vyberte región